In Nieuws extra

Vandaag was het dan eindelijk zover, de eerste competitie wedstrijd tegen MVV ’69 stond op het programma. In de afgelopen weken werden de vriendschappelijke wedstrijden met winst afgesloten en deze positieve lijn werd vandaag doorgezet.

Tegen MVV ’69, de nummer 9 in de competitie, kwam GFC niet in de problemen en werden de 3 punten meegenomen naar Goor.

MVV ’69 was niet van plan het spel te maken, wat resulteerde in een overwicht voor GFC.  Toch duurde het nog tot de 62e minuut voordat er gescoord werd. Het was Daan Zwierink die uit een corner heerlijk de 0-1 binnen kopte.
Slechts een paar minuten later schoot Olaf Siegers na voorbereidend werk van Collin Mensink de 0-2 binnen. Daarna kwamen er nog wat kansen op 0-3, maar er werd niet meer gescoord.
Volgende week speelt GFC thuis tegen koploper Daarlerveen.