In Nieuws extra

Vandaag stond om 17.00 uur in Wierden de belangrijke wedstrijd tegen Juventa’12 op het programma.
GFC begon goed, maar toch was in de 8e minuut de eerste kans voor Juventa. Hierna kwam Juventa beter in het spel maar echte kansen leverde dat niet op. Die kreeg GFC wel, Olaf Siegers kwam in de 18e minuut min of meer vrij voor de keeper, maar schoot helaas net naast.

In de 35e minuut leek GFC op voorsprong te komen door een goal van Tim Wassink. Helaas keurde de scheidsrechter vanuit zijn domein in de middencirkel de goal af vanwege een (in onze ogen) onschuldige schouderduw en gingen de teams alsnog met 0-0 de kleedkamers in.

Na de rust begon GFC wederom goed, maar weer was de eerste kans weer voor Juventa.de wedstrijd werd gaande weg iets grimmiger wat in eerste instantie resulteerde in 2 gele kaarten voor Juventa en 1 voor GFC (Twan Schreurs). In dezelfde periode moesten Matthijs Hoitink en Koen Bromander geblesseerd het veld verlaten en werden vervangen door Collin Mensink en Jorrit Nab.

in de 82e minuut was er een snelle aanval van Juventa over rechts, gelukkig voor GFC voorkwam de paal een doelpunt. Een minuut later kwam Olaf Siegers aan de andere kant vrij voor de doelman die met een goede redding de stand op 0-0 hield. Weer een minuut later was het wel raak. Thijs Moorman werd gevloerd in het strafschopgebied en de scheidsrechter gaf hiervoor een strafschop die vervolgens door Collin Mensink werd binnen geschoten. Vlak voor tijd liep Twan Schreurs nog tegen zijn tweede gele kaart aan en moest het veld dus met rood verlaten.

Aanstaande dinsdag om 20.00 uur staat de thuiswedstrijd tegen Daarlerveen op het programma.