In Nieuws extra

Trainer Romano Lammertink moest noodgedwongen de opstelling op diverse plekken aanpassen en kwam uiteindelijk in het veld met Rick Meijer, Job Veldhoven, Bjorn Natrop,  Twan Schreurs, Thijs Gerritsen, Max Storm, Erwin Klok, Thijs Moormann, Edo Schnieder, Daan Zwierink en Tim Wassink.

GFC kwam voortvarend uit de startblokken en dat resulteerde na 6 minuten al in de 0-1 voorsprong door Tim Wassink. 2 Minuten later zette Tim ook de 0-2 op het scorebord. Ook in de rest van de 1e helft kreeg GFC volop gelegenheid om te voetballen, maar ondanks goede mogelijkheden voor onder andere Tim Wassink en Erwin Klok was de ruststand ook 0-2.

In de 2e helft hetzelfde beeld met grote kansen voor Tim Wassink en Thijs Moormann, maar in beide gevallen werd het aluminium geraakt. Max Storm en Job Veldhoven maakten plaats voor Jorrit Nab en Finn Schreurs. Laatst genoemde kwam direct oog in oog met de keeper van BZSV, maar wist helaas niet te scoren. Ook BZSV kreeg een mogelijkheid uit een vrije trap, maar de bal werd overgeschoten. Na 30 minuten in de 2e helft volgde een mooie GFC aanval die prima door Finn Schreurs werd afgerond, 0-3. Even later maakte Tim Wassink zijn derde doelpunt en zette na mooi voorbereidend werk van Thijs Moormann de 0-4 op het scorebord.

In de slotfase maakten jeugdspelers Dominic Spapé en Kees ten Berge nog hun opwachting, maar 0-4 werd uiteindelijk ook de eindstand.

Volgende week zaterdag (2 april) speelt GFC om 14.30 uur  thuis tegen Lemele en op dinsdag 5 april om 20.00 uur thuis tegen s.v. Rijssen