In Algemeen

Beste spelers, speelsters, ouders en verzorgers,

Het jeugdbestuur heeft samen met de trainers en leiders hard gewerkt aan de elftalindeling voor het seizoen 2022 – 2023.  In dit bericht lees je meer over de indeling.

Voorlopige indeling
Uit ervaring weten we dat er tijdens de vakantieperiode en zelfs bij de start van het nieuwe seizoen nog wijzigingen plaatsvinden. Dit vanwege afmeldingen of aanmeldingen van nieuwe leden. De elftalindeling kun je inzien via de onderstaande links. Deze indeling kan dus nog aangepast worden.

 

De elftalindeling geldt in ieder geval tot aan de winterstop. In de winterstop vindt er opnieuw overleg plaats met de trainers en leiders. Dan bekijken we of aanpassingen nodig zijn tot aan het einde van het seizoen. Na overleg met alle betrokkenen, worden ook deze wijzigingen gepubliceerd op de website.

Begeleiding, training & aanvangstijden wedstrijden
Informatie over begeleiding, training en aanvangstijden van de wedstrijden worden zo snel mogelijk gepubliceerd.

Aanmelden
Wil je je nog aanmelden als trainer of leider bij een van de jeugdelftallen? Stuur dan een e-mail naar jeugdzaken@gfcgoor.nl. Daniel Broer (pupillen) of Danny Landeweer (junioren) neemt dan zo snel mogelijk contact met je op.

Vragen
Heb je vragen over de elftalindeling? Die kun je in eerste instantie alleen stellen per e-mail, jeugdzaken@gfcgoor.nl. Wij nemen zo snel mogelijk contact op om je vragen te beantwoorden.

Wij kijken uit naar een mooi en sportief seizoen. Voor nu wensen wij iedereen een fijne vakantie!

Met sportieve groet,

Jeugdbestuur GFC

 

Recent Posts
X