In Algemeen

Nog precies een week te gaan en dan staat de allegorische optocht tijdens het School- en volksfeest weer op het programma. Na twee jaar afwezigheid staan alle deelnemers weer te trappelen om de Goorse straten op te gaan met een hoop vertier en vermaak. Zo ook de loopgroep van GFC.

Cirque de Oale Goorsche
Het thema van de optocht is dit jaar ‘Dit is Goor’. GFC trekt door de straten als ‘Cirque de Oale Goorsche’. Een reizend gezelschap vol amusement van de hoogste plank.

Al weken is een groep van zo’n 20 leden en andere betrokkenen druk bezig om volgende week een spektakel van jewelste neer te zetten. In het atelier van Patrick van den Burg op ‘n Stoom ? wordt heel wat afgeklust in de avonduren en op de zaterdagen.

Alles is uitgedacht, afgestemd en ingestudeerd. Van de pakken tot de muziek en de presentatie die tijdens de optocht zelf te zien is. De verwachtingen zijn hoog gespannen. Laat het spektakel maar losbarsten.

Bloed, zweet en tranen
Aan de inzet van deze groep ligt het in ieder geval niet! Petje af voor al het bloed, zweet en tranen dat zij nu al geleverd hebben! Er rest mij nog maar een ding te zeggen:

Hooggeëerd publiek, komt dat zien! Op zondag 26 juni om 13.00 uur.

Bekijk de onderstaande video voor een eerste indruk.

 

 

 

Recent Posts
X