In Algemeen

In de voorbereiding op het nieuwe seizoen speelt FC Twente op zondag 3 juli een oefenwedstrijd tegen het Deense FC Nordsjaelland. De wedstrijd wordt gespeeld op het complex van GFC in Goor.

De wedstrijd
Om 14.00 uur wordt er afgetrapt op sportpark Heeckeren. Anders dan de reguliere speeltijd, spelen de teams 2 x 45 minuten, gevolgd door 1 x 30 minuten. De wedstrijd staat onder leiding van scheidsrechter betaald voetbal, Bas Nijhuis.

Kaartverkoop
De voorverkoop start op woensdag 15 juni. Toegangskaarten zijn verkrijgbaar bij de receptie van De Grolsch Veste (waar ook de reguliere kaartverkoop plaatsvindt) en bij Primera en The Read Shop in Goor. De prijs per kaart bedraagt € 10,00 voor volwassenen en € 5,00 voor jeugd tot en met 13 jaar. Op de dag zelf worden ook toegangskaarten verkocht bij de hoofdingang van het complex.

Parkeren
In de omgeving van het sportpark is voldoende parkeergelegenheid. Volg hiervoor de borden en de aanwijzingen van de verkeersregelaars op. Het sportpark is aan de achterzijde via de Mossendamsweg bereikbaar voor fietsers en voetgangers. Hier is ook de tijdelijk fietsenstalling.

Deze extra ingang van het sportpark is alleen toegankelijk met kaarten uit de voorverkoop.

Het sportpark is vanaf 13.00 uur open voor publiek.

Recent Posts
X