In Algemeen

Na een lange zoektocht zijn we afgelopen week tot overeenstemming gekomen met de nieuwe staf van GFC 2 zaterdag. Volgend seizoen gaan Patrick Spapé (trainer) en Marcel Janssen (leider) de uitdaging aan om GFC 2 op een hoger niveau te brengen.

Ervaring
Patrick en Marcel zijn geen onbekenden binnen de club. Beiden hebben zoons die al vanaf de pupillen bij GFC voetballen.

Ook de samenwerking tussen Patrick en Marcel is niet nieuw. Het duo heeft eerder samen een aantal jaren een jeugdelftal onder hun hoede gehad. En niet zonder succes. Vier jaar geleden werden zij kampioen met jongens onder 15 in de tweede klasse.

Patrick en Marcel vullen elkaar goed aan met beide hun eigen kwaliteiten. Een gouden duo waar de spelers van GFC 2 nog veel van gaan leren.

Doelstelling
De doelstelling voor volgend seizoen is het creëren van een prestatie-elftal. De doorstroom naar het eerste elftal van GFC moet hierdoor eenvoudiger worden, voor de veelal jonge spelers die het elftal rijk is. “Met GFC 2 eindigen in de top 3 is een mooi streven”, zegt Patrick.

Vierde klasse
GFC 2 zaterdag speelt volgend seizoen in de vierde klasse. Het elftal bestaat uit een aantal ervaren spelers, aangevuld met talentvolle jeugdspelers die afgelopen seizoen in onder 19 speelden. En nu de overstap maken naar de senioren.

Namens het bestuur van GFC wensen wij Patrick en Marcel heel veel succes!

Recent Posts
X