In Algemeen

Het hoofdveld van GFC ligt er strak bij op zondagochtend. Al vroeg zijn er veel vrijwilligers druk in de weer om het sportpark op en top klaar te stomen voor de wedstrijd van die middag. Om 13.00 uur gaat de poort open voor bezoekers en al gauw stroomt het sportpark van GFC vol. De zon schijnt, de sfeer is goed en de drankjes zijn koud.

FC Twente speelde zondagmiddag de tweede oefenwedstrijd in de voorbereiding op het nieuwe seizoen. De tegenstander is het Deense FC Nordsjaelland dat in Denemarken op het hoogste niveau speelt. FC Twente won de wedstrijd met 1-0 door een vroege goal van Sem Steijn. Een kort verslag van de wedstrijd kun je lezen op de website van FC Twente.

Voor GFC was het een zeer geslaagde dag die zeker voor herhaling vatbaar is. Graag willen we alle vrijwilligers bedanken voor hun inzet. Zonder hen was deze dag zeker niet zo’n succes geworden!

En gelukkig hebben we de foto’s nog! Gemaakt door onze eigen fotograaf Herman Beld.

 

 

Recent Posts
X