In Algemeen

Een prima opkomst bij de 115e Algemene Ledenvergadering van de Goorsche Football Club. Na het openingswoord door voorzitter Henny Kranenberg werd er door de portefeuillehouders in het bestuur een presentatie gegeven over de ontwikkelingen in het afgelopen jaar en de plannen voor de korte en middellange termijn.

“Ondanks corona en de energiecrisis schrijft de club zwarte cijfers en is er in het komende jaar ook weer  voldoende financiële ruimte om een aantal plannen uit te voeren”, aldus penningmeester Wilco Wolthuis.

Op het gebied van de accommodatie zijn er dan ook de nodige plannen en wensen. Reinhart Ruumpol: “We zijn bezig met de uitvoering van een meerjaren onderhoudsplan. We liggen op schema, maar er blijven natuurlijk altijd wensen en er zijn een aantal zaken wel dringend aan vervanging toe”.

Danny Landeweer, voetbaltechnische zaken jeugd, sprak nadrukkelijk zijn zorg uit over een teruglopend ledenaantal. Dit is deels te verklaren door corona, maar met name de aanwas bij de pupillen stagneert. “We hebben een aantal concrete plannen om GFC nog beter op de kaart te zetten zodat we aantrekkelijk blijven als club in Goor” aldus Danny.

Tamara Kelderman, in 2021 gekozen in het bestuur met de portefeuille PR & Communicatie schetste de voortgang in het afgelopen jaar en de plannen die er voor komend jaar zijn.
Tamara: “De communicatie in de club verder verbeteren, meer aandacht voor de website en social media, zichtbaarder zijn in de media in de Hof van Twente, het formeren van een mediateam en de huisstijl verbeteren, zijn de doelen voor de komende periode”.

Bloemen voor Ingrid Sturris.

In het bestuur van de club een aantal wijzigingen. Ingrid Sturris was niet herkiesbaar en Bert Aaftink neemt haar plaats in. Hij krijgt de portefeuille clubgebouw. Ook Dick Jansen werd gekozen als bestuurslid voetbaltechnische zaken senioren.

Uiteraard werden er ook weer een groot aantal jubilarissen in het zonnetje gezet en stond ook de contributie op de agenda. De leden stemden in met een lichte verhoging.

Ferry Zendman, 40 jaar lid.

De meeste jubilarissen bijeen in de bestuurskamer.

De Herman Schinkel Trofee ging dit jaar naar GFC 1. Ze scoorden in het afgelopen seizoen het meest.
De Jan Boswinkel Trofee (een bijzondere inzet van leden of commissie) ging dit jaar naar Simone Teerds en Monique Nienhuis,  die ook afgelopen jaar weer actief waren in met het verzorgen van de voetbalkleding.

Tot slot gaf de voorzitter nog een toelichting over de eventuele realisatie van twee padelbanen op het sportpark Heeckeren. Dit verkeert nog in een verkennende fase en op korte termijn zal hier meer duidelijkheid over komen.

Rond de klok van 22.15 uur sloot de voorzitter de vergadering.

Recent Posts
X