In Nieuws extra

GFC blijft in het spoor van de koplopers. Door de 1-3 overwinning op FC Winterswijk blijft GFC op de 4e plaats en heeft Harfsen, Helios en koploper Blauw Wit nog voor zich.
Het werd overigens wel een moeizame overwinning, waarbij Tim Wassink, Man of the Match werd. Vorige week scoorde hij tegen Terborg al het winnende doelpunt, dit keer scoorde hij een hattrick.
In de 16e minuut opende Tim de score, 0-1 maar die stond niet lang op het scorebord. Michel Overbeek maakt in de 19e minuut al de gelijkmaker, hij schoot een bal vanaf zo’n 25 meter achter Rick Meijer die kansloos was. Met een 1-1 stand gingen beide ploegen de rust in.

Na de thee een zelfde spelbeeld, GFC de betere ploeg maar de scherpte voor de goal ontbreekt. Laagvlieger FC Winterswijk lijkt met een punt tevreden, houdt veel spelers achter de bal en gokt op de counter.

In de 76e minuut maakt Tim echter zijn tweede treffer van de middag en zet GFC dik verdiend op 1-2. De gastheren zijn daarna van de leg de organisatie is zoek en twee minuten later scoort Tom ook nog eens de 1-3. Daarmede is de wedstrijd eigenlijk ook wel gespeeld, FC Winterswijk is aanvallend onmachtig en GFC houdt de rijen achterin gesloten.
Het blijft bij 1-3 en GFC koestert de punten. Volgende week speelt GFC thuis tegen EGVV.

Uitslagen overige wedstrijden:
Terborg – Harfsen 1-2
Sportclub Deventer – Koninklijke UD 4-0
Blauw Wit – FC RDC 2-0
Almen – HSC ’21 1-0
EGVV – Helios 0-10

Recent Posts
X