In Algemeen

Komende zaterdag speelt GFC al weer z’n laatste thuiswedstrijd van 2022. Tegenstander op Sportpark Heeckeren is EGVV, de nr. 9 op de ranglijst. De ploeg uit Gelselaar kreeg afgelopen zaterdag een oorwassing van Helios. Het werd maar liefst 0-10 en volgens de media was het een verdiende overwinning…. Ook op de website van EGVV lezen we dat Helios de betere ploeg was en dat men al weer vooruit kijkt naar de wedstrijd tegen GFC.

Volgende week moeten de mannen uit Gelselaar richting Goor voor hun wedstrijd tegen GFC. Deze zijn een stukje minder goed, dus dat kan niet anders dan een lekker potje worden” aldus de website.

GFC deed het vorige week aanzienlijk beter en won met 1-3 bij FC Winterswijk. Een overwinning die pas laat tot stand kwam, maar wel dik verdiend. GFC is nu al 8 wedstrijden ongeslagen en staat op een 4e plaats.

Om 14.30 uur wordt er afgetrapt op Sportpark Heeckeren. I.v.m. de wedstrijd van het Nederlands elftal om 16.00 uur, wordt er om 13.30 uur afgetrapt.

De overige wedstrijden:
Almen – Helios
HSC ’21 – Blauw Wit
FC RDC – Sportclub Deventer
Koninklijke UD – Terborg
Harfsen – FC Winterswijk

Recent Posts
X