In Nieuws extra

Vooraf was natuurlijk al bekend dat EGVV niet de meest sterke tegenstander zou zijn en dat werd vanaf het begin al direct duidelijk. GFC zette vanaf de 1e minuut de druk er vol op en al na drie minuten kreeg Olaf Siegers een uitgelezen kans om de 1-0 op het scorebord te zetten, helaas schoof hij de bal net naast.
Zes minuten later deed hij het beter en zette met een schot vanaf links in de verre hoek GFC op 1-0.

GFC kreeg daarna nog meer kansen en in de 20e minuut resulteerde dat in de 2-0 door Thijs Gerritsen. Snel daarna scoorde Olaf Siegers de 3-0 en 4-0.
Door een verdedigende fout van GFC wist EGVV nog de 4-1 te scoren, maar verder dan dat kwamen ze niet. Sterker, nog voor rust kwam GFC door Thijs Moormann en Edo Schnieder op 6-1.

Na rust hetzelfde beeld, GFC veruit de sterkste partij met veel mogelijkheden tot scoren. Uiteindelijk bepaalden Olaf Siegers (2x), Thijs Moormann, Jorrit Nab en Tim Wassink de eindstand op maar liefst 11-1.

Volgende week het laatste duel van dit jaar, uit tegen koploper Helios.