In Algemeen

Op 1 januari vond traditiegetrouw onze nieuwjaarsbijeenkomst plaats. En deze editie was een speciale. Niet alleen omdat dit de eerste nieuwjaarsbijeenkomst na corona was, maar ook omdat er verschillende vrijwilligers in het zonnetje gezet werden.

Gouden speld KNVB
De meest opvallende onderscheiding was voor Henk Rustenhoven. Henk is al sinds mensenheugenis aan de club verbonden. Al meer dan 40 jaar heeft hij verschillende functies binnen GFC vervuld. Van jeugdleider tot bestuurslid, de club kent geen geheimen meer voor Henk. En daarom is deze Gouden speld van de KNVB meer dan verdiend! Van harte gefeliciteerd Henk.


GFC’er van het jaar

Ook werd er dit jaar weer een GFC’er van het jaar gekozen. Deze eer gaat naar mensen die zich al jaren vrijwillig inzetten voor de club, die zij een warm hart toedragen: GFC. De vrouw die dit jaar verkozen is tot GFC’er van het jaar heeft met recht een rood-zwart hart en haar naam is Ina Heuvelink. Ina van harte gefeliciteerd met deze eervolle titel!

 

Henk en Ina waren beide overdonderd door hun benoeming, maar voor beiden was dit een zeer goed begin van 2023!

 

Recent Posts
X