In Algemeen

Ook in december is er door onze jongste leden weer hard gestreden om de Ukkenschaal. De winnaars van december zijn twee dames, die zich niet zomaar door de jongens aan de kant laten zetten.

Wieke ten Zende (links)
Toen Wieke begon bij de Ukken vond ze het allemaal best wel spannend. Ze had moeite om met en tegen de jongens te voetballen.  Het spel ging vaak helemaal langs haar heen. Maar de laatste paar maanden is daar helemaal niets meer van te merken. Wieke is nergens bang voor en ze dribbelt er lustig op los. Ook scoort ze heel veel doelpunten. Nu moet Wieke leren om ook wat meer naar haar medespelers te kijken en wat meer samen te gaan spelen. Maar ook dat komt vast goed in 2023!

Sofia Vartanian (rechts)
Wat kan dit meisje al goed voetballen!  Sofia heeft veruit de beste dribbel bij de Ukken. Daarnaast is ze supersterk in de duels en is ze bijna niet van de bal te krijgen. Ook heeft Sofia oog voor haar medespelers en kan ze feilloos de bal naar een vrijstaande speler passen. Schieten op de goal daar kan ze nog wel beter in worden dus daar gaan we de komende tijd extra in trainen. Zodat Sofia straks blindelings het doel weet te vinden.

Beide meiden hebben de Ukkenschaal dubbel en dwars verdiend. Ga zo door meiden!

Recent Posts
X