In Algemeen

De supportersvereniging van GFC zit niet stil. In dit bericht lees je een verslag van de jaarvergadering die onlangs plaatsvond, een uitnodiging voor Super Sunday op zondag 5 maart en de smokkeltocht voor de jeugd vanaf JO12 op vrijdag 10 maart.

Verslag jaarvergadering supportersvereniging
Op de goedbezochte jaarvergadering bleek dat de Supportersvereniging er prima voorstaat. Aan GFC-voorzitter Henny Kranenberg werd een tafelvoetbalspel overhandigd voor de jeugd en alle andere liefhebbers.

Daarnaast werd er afscheid genomen van René ten Zende die 12 jaar bestuurslid is geweest. Zijn plaats wordt ingenomen door Dennis Vorkink. Ook namen we afscheid van Henk Jan Steenman die na 9 jaar het stokje als voorzitter overdraagt aan Gerben Kappert . Paul Schabbink zong een afscheidslied, speciaal voor hen geschreven. Heren, nogmaals dank voor jullie inzet!

Het binnengekomen stuk “Lente Boezem” viel goed in de smaak evenals de snacks van Freddy’s Foodtruck. Met de entertainers Dr. Ink bleef het nog lang onrustig in ‘d Olde Goorsche.

Super Sunday
Op zondag 5 maart organiseert de supportersvereniging Super Sunday! De heren van Hector 45+ en GFC 45+ gaan met elkaar de strijd aan. Daarnaast moet GFC 2 het klootschieten nog inhalen en aansluitend maken we er in de kantine een mooie dag van. Onder begeleiding van de inmiddels regionaal bekende DJ Sem. Voor de inwendige mens heeft de supportersvereniging nog wat lekkers in petto. Een verloting met leuke prijzen maakt ook deel uit van het geheel. De dag is niet voorbehouden aan specifieke teams. Iedereen is welkom om mee te doen in de feestvreugde!

Smokkeltocht jeugd vanaf JO12
Op vrijdagavond 10 maart vindt de jaarlijkse smokkeltocht plaats voor de jeugd. We gaan terug naar de oorspronkelijke route met vertrek en terugkomst in de GFC-kantine.

De jeugd vanaf de JO-12 en ouder kunnen meedoen. Inschrijven gebeurt via de jeugdleiders. Iedereen wordt om 18.30 uur bij de kantine verwacht. Bij terugkomst staat er voor de deelnemers een drankje en de traditionele patat met een snack klaar!

Wellicht overbodig te vermelden, maar trek niet je zondagse kleding aan naar de smokkeltocht!

Supportersvereniging GFC

Recent Posts
X