In Algemeen

Iedere maand krijgen 2 Ukken die supergoed hun best hebben gedaan een mooie prijs in de vorm van de Ukkenschaal, die ze dan twee weken bij zich mogen houden en aan iedereen mogen showen. De Ukken van de maand februari zijn Emir Gögen (links) en Jurre Nijenbrink (rechts).

Emir Gögen
Emir is een sterke jongen die je niet makkelijk van de bal krijgt. Hij heeft daarnaast een super hard schot, maar dat schieten doet hij nog wel iets teveel met de punt van de schoen. Daar gaan we de komende tijd aan werken!

Jurre Nijenbrink
Jurre was in het begin een beetje verlegen en hij stond bij partijtjes meestal achterin op de ballen te wachten. Inmiddels heeft hij ontdekt dat het ook superleuk is om de ballen van anderen af te pakken en om zelf ook doelpunten te maken. Ga zo door Jurre!

Recent Posts
X