In Algemeen

Vandaag was het dan eindelijk zover. Vanmorgen werd de nieuwe tractor voor de onderhoudsploeg in gebruik genomen.

Overhandiging
Al ruime tijd geleden werd de nieuwe aanwinst besteld, maar helaas liet de levering nog even op zich wachten. Nu was het moment suprême echter daar en werd de tractor officieel door Geert en Monique Gruppen over gedragen aan John vd Worp.

Plutosport
Geert en Monique komen beiden oorspronkelijk uit Goor. Geert is oud-speler van GFC en Monique maakte faam als keepster van het nationale dames hockeyteam dat wereldkampioen werd in Kuala Lumpur in 1983. Samen zijn ze de Sportswear en Lifestyle webwinkel Plutosport gestart. Inmiddels heeft Plutosport zich ontwikkeld tot een gerenommeerd merk. Onlangs hebben Geert en Monique afstand genomen van de dagelijkse gang van zaken binnen het bedrijf, maar ze zijn er uiteraard nog nauw bij betrokken.

Trots zijn we natuurlijk dat GFC nog steeds bij hun op de radar staat en dat ze ons in staat hebben gesteld een nieuwe tractor aan te schaffen. De onderhoudsploeg, en speciaal John vd Worp, heel veel succes met deze fantastische aanwinst.

Uiteraard willen we Geert en Monique hiervoor enorm bedanken.  We hopen ze nog vaak op ons complex te mogen verwelkomen.

 

Recent Posts
X