In Nieuws extra

Helaas was het deze verslaggever ontgaan dat hij na een landelijke tocht naar het toch wel verre Terborg het wedstrijdverslag moest schrijven, daarom geen foto’s en een late publicatie. Ik was niet de enige die wat vergeten was, de scheidsrechter was er ook niet, maar dit werd goed opgevangen door iemand van de thuisclub.

Gelukkig is dit wel zo ongeveer het enige negatieve, want GFC won de wedstrijd relatief gemakkelijk. Werd het thuis een krappe en moeizame 1-0 zege, in de uitwedstrijd was GFC bijna de hele wedstrijd de bovenliggende partij. Dit resulteerde al vrij snel in een aantal goede mogelijkheden en uiteindelijk was het Olaf Siegers die de 0-1 liet aantekenen en dat was meer dan verdiend. Ondanks nog wat kansen was dit ook de ruststand in het toch wel koude Terborg.

Na rust scoorde Olaf al snel de 0-2 waarna GFC niet echt meer in de problemen kwam. Thijs Gerritsen werd gewisseld voor Jorn Klein Beekman en even later was het weer Olaf Siegers die voor de 0-3 zorgde. Daarna gaf trainer Romano Lammertink de jeugdspelers Milan Plevier en Sem Platenkamp de gelegenheid zich te bewijzen in GFC 1 en beide spelers kunnen terugkijken op een prima partij. In de slotfase wist Terborg nog de eretreffer te scoren, maar de overwinning voor GFC kwam niet meer in gevaar en helaas voor Terborg is degradatie nu een feit

Door deze zege staat GFC met 36 punten op de 3e plaats en blijft prima meedoen voor een plek in de nacompetitie, Helios mag zich inmiddels kampioen noemen.

Volgende week staat de  thuiswedstrijd tegen het al gedegradeerde FC Winterswijk op het programma en moet er weer  gewonnen worden.

Nu hadden er foto’s moeten komen, maar helaas….., mijn excuses.

Recent Posts
X