In Algemeen

Voor veel kinderen is voetbal hun favoriete sport. Niet alleen bij een vereniging maar ook op straat, het schoolplein en op het grasveldje in de buurt. Kinderen beleven niet alleen veel plezier als ze voetballen, het is ook nog eens goed voor hun sociale, geestelijk en fysieke ontwikkeling.

Voetbal is voor iedereen
Voetbal is voor jong en oud. En voetballen kan bijna altijd en overal. Er is altijd wel een voetbalvereniging in de buurt. Daarnaast is voetbal geen dure sport. Met een paar voetbalschoenen, scheenbeschermers en een tenue kom je al een heel eind. Bij GFC is het lidmaatschap voor Ukken zelfs gratis.

Voetbal heeft een positieve invloed op de ontwikkeling van je kind.

  • Kinderen blijven fit;
  • Ze kunnen hun energie kwijt;
  • Ze leren om samen te spelen in een team;
  • Ze leren omgaan met winst en verlies;
  • Ze worden weerbaarder;
  • Ze ontwikkelen hun sociale vaardigheden;
  • En maken vaak vrienden voor het leven.

Ukken-voetbal bij GFC
De KNVB  organiseert jaarlijks zo’n 750.000 wedstrijden voor 300.000 pupillen vanaf 5 jaar. Voordat pupillen bij GFC in een competitie gaan spelen, kunnen ze zich aanmelden bij de Ukken. Kinderen kunnen bij ons terecht vanaf de leeftijd van 5 jaar. Met Ukken-voetbal maken de jongens en meisjes spelenderwijs kennis met voetbal. Het maken van plezier staat hierbij voorop!

De Ukken trainen op woensdag van 17.30 uur tot 18.30 uur. Op zaterdag spelen zij in onderlinge wedstrijdjes 4 tegen 4, in een tenue van een bekende profclub. Deze worden overigens beschikbaar gesteld door GFC.

Ukken-snuffel-ochtenden
Ben je enthousiast na het lezen van dit bericht en wil je je zoon of dochter kennis laten maken met voetbal? Bij GFC organiseren wij regelmatig Ukken snuffeldagen.

Wanneer is de volgende Ukken snuffeldag?

  • Zaterdag 17 juni 2023

Hoe laat?
Van 10.00 uur tot 12.00 uur

Waar?
Sportpark Heeckeren, Mossendam 4 in Goor.

Wij kijken uit naar jullie komst!

 

 

Recent Posts
X