In Nieuws extra

GFC is de nieuwe competitie uitstekend begonnen. Op Sportpark Heeckeren won de ploeg van trainer Romano Lammertink met een overtuigende 3-0 op RKSV Bornerbroek. Het is overigens al weer een aantal jaren geleden dat GFC de openingswedstrijd won. Afgelopen jaar verloor het met 2-1 bij Harfsen, in 2021 met 2-1 bij sv Rijssen. In 2020 bleef GFC steken op 0-0 in Rijssen.
In het jaar 2019 won de ploeg met 1-5 bij Sp. Daarle.

Romano Lammertink was dan na afloop ook tevreden over het resultaat en het vertoonde spel. “Een mooie opsteker. We hebben geluk als in de eerste helft een kopbal van de bezoekers de lat treft. Gaat die erin dan krijg je toch een andere wedstrijd”.

GFC moest het zaterdag doen zonder Edo Schnieder. Jeugdspeler Siem Donkers speelde op zijn plek en deed dat uitstekend.
GFC kwam in de eerste helft op 1-0 door een doelpunt van Finn Schreurs.
In de tweede helft had GFC het aanvankelijk even moeilijk. Veel druk op het doel van GFC en RKSV Bornerbroek ging voor de gelijkmaker. Na zo’n 10 minuten was de brand er bij de gasten wel uit en nam GFC het initiatief. Finn Schreurs wordt onderuit gehaald binnen de 16 meter en dat betekent 11 meter. Het is Tim Wassink die GFC vanaf de stip op 2-0 zet.
Daarna scoort Tim nogmaals en met de 3-0 is de wedstrijd eigenlijk wel gespeeld. Siem Donkers maakt in het tweede deel nog plaats voor Boaz Janssen en Koen Bromander komt in de ploeg voor Bjorn Nattrop.

Komende zaterdag speelt GFC uit bij sv Rijssen. De wedstrijd begint om 14.30 uur.

Overige uitslagen:
Sp. Daarle – Heracles 1-5
Bruchterveld – Mariënberg 0-0
Kloosterhaar – Avereest 2-6
DES – Hardenberg ’85 3-1
Voorwaarts ‘sc Lutten 1-1
Bergentheim – sv Rijssen 1-0

Recent Posts
X