In Nieuws extra

Vanmiddag speelde GFC in Rijssen de tweede wedstrijd van het seizoen tegen s.v. Rijssen. S.v. Rijssen heeft het eerste duel verloren waardoor het team op de tiende plaats op de ranglijst staat. GFC staat met 3 punten uit de eerste wedstrijd op een derde plaats.

Eerste helft
De eerste helft begon sterk voor GFC, met een spectaculaire omhaal van Finn Schreurs in de derde minuut. Helaas ging de bal via de buitenkant van de paal naast het doel. Echter, was het Rijssen die op voorsprong kwam na een verdedigingsfout van GFC in de 33e minuut. GFC vocht terug en Thijs Moormann scoorde al snel de gelijkmaker, 1-1. Beide teams kregen over en weer kansen in de resterende tijd van de tweede helft, maar gingen met een gelijke stand de kleedkamer in.

Tweede helft
In de tweede helft voerde s.v. Rijssen de druk op en scoorde in de 59e minuut, waardoor de stand op 2-1 kwam. Tim Wassink kreeg een opgelegde kans in de 65e minuut, maar slaagde er niet in te scoren. De tweede helft werden de duels feller en hier en daar werd er flink geprovoceerd vanuit het Rijssense kamp. In de slotfase raakte s.v. Rijssen nog een keer de lat, maar de stand bleef 2-1 in het voordeel van s.v. Rijssen.

Recent Posts
X