In Nieuws extra

Vanmiddag speelde GFC de derde bekerwedstrijd tegen Blauw Wit ’66 uit Holten. De rood-zwarten waren helaas niet opgewassen tegen de Blauw Witten die vanmiddag het betere van het spel hadden.

Eerste helft 
In de 18e minuut van de eerste helft viel het eerste doelpunt. Jorn Klein Beekman maakte een eigen doelpunt. Hierdoor kwam Blauw Wit op een voorsprong van 1-0.

GFC kreeg vervolgens enkele kansen. In de 26e en 32e minuut, maar slaagde er helaas niet in om deze kansen te benutten. Ondanks dat beide ploegen over en weer kansen kregen, bleef de ruststand 1-0. Mede dankzij een uitstekende redding van Rick die hierdoor een tweede doelpunt voor Blauw Wit wist te voorkomen.

Tweede helft
In het begin van de tweede helft is Blauw Wit de betere ploeg. Na tien minuten een schot van Blauw Wit op de kruising na een fout in de verdediging van GFC. Even later kreeg Blauw Wit opnieuw een enorme kans, maar deze werd wederom gemist.

In de 14e minuut van de tweede helft resulteert een uitstekende aanval in een doelpunt voor Blauw Wit, waardoor de stand op 2-0 komt.

Gedurende de rest van de tweede helft kreeg Blauw Wit meerdere grote kansen, maar met enkele goede reddingen wist Rick meerdere doelpunten te voorkomen.

In de 26e minuut krijgt Blauw Wit een terechte penalty, die goed benut wordt. Daardoor werd de voorsprong vergroot naar 3-0. Ondanks enkele kansen voor GFC in de latere fase van de wedstrijd, slaagde geen van beide teams er nog in om de score te veranderen. En zo eindigde de wedstrijd met een overwinning voor Blauw Wit met 3-0.

Opmerkelijk waren de goede invalbeurten van jeugdspelers Boaz Jansen en Siem Donkers in de tweede helft.

Recent Posts
X