In Nieuws extra

GFC is afgelopen zaterdag de bekercompetitie gestart met een nederlaag. Op veld 4 van Sportpark Heeckeren (er wordt nog onderhoud gepleegd aan het hoofdveld) verloor GFC met 0-3 van RKSV Bornerbroek. Die stand was al bij rust bereikt.
GFC trainer Romano Lammertink moest nogal improviseren met zijn opstelling. Zes basisspelers waren om verschillende redenen niet beschikbaar. De bezoekers waren met name in het eerste deel de betere ploeg en kwamen na 16 minuten op 0-1. Na ruim een half uur al de 0-2 en nog voor de rust werd het 0-3.

Na de thee kwam GFC beter uit de kleedkamer, werd het een gelijkwaardige wedstrijd maar gescoord werd er niet meer. Het bleef bij een 0-3 eindstand. Komende zaterdag neemt GFC deel aan het Hoftoernooi dat dit jaar wordt gehouden bij sv Delden. GFC is ingedeeld bij sv Delden en Diepenheim.
Op dinsdag 12 september speelt GFC de tweede wedstrijd voor de beker. In Enschede is dan SVV ’91 de tegenstander. De aftrap is om 19.00 uur.

Recent Posts
X