In Nieuws extra

Vooraf was bekend dat het geen gemakkelijke middag zou worden tegen Bergentheim, dat door iedereen wordt beschouwd als een serieuze titelkandidaat. GFC startte met de jeugdspelers Boaz Jansen en Kite Burggraaff in de basis, omdat een aantal sterkhouders bij GFC niet mee konden doen.

Beide invaller deden het prima en al was Bergentheim voor de rust wel iets beter, GFC toch behoorlijk goed overeind blijven en waren er wat mogelijkheden over en weer. Na de rust werd het echter al snel 0-1, waarna Bergentheim de regie van de wedstrijd overnam. Halverwege werd het dan ook verdiend 0-2 en vlak voor tijd kwam de 0-3 op het scorebord. Door dit tweede verlies blijft GFC steken op 3 punten uit drie wedstrijden.

Volgende week zaterdag wacht de uitwedstrijd in Almelo, tegen AVC Heracles (14.00 uur).

De overige uitslagen:
Bruchterveld – Hardenberg ’85 0-1
Kloosterhaar – sc Lutten 0-4
DES – RKSV Bornerbroek 5-0
Voorwaarts V. – sv Rijssen 1-1
Mariënberg – avc Heracles 5-2

 

Recent Posts
X