In Algemeen

Op 4 & 5 november worden er foto’s gemaakt voor de voetbalplaatjes-actie van AH Brandenbarg. De actie wordt uitgevoerd in samenwerking met Retrospect Boekproducties. In dit bericht lees je meer informatie over de actie.

Wie worden er gefotografeerd?
De Ukken en alle spelers in de jeugdteams worden individueel gefotografeerd voor de portretfoto’s. Daarnaast wordt er aansluitend van deze spelers een teamfoto gemaakt. Dit geldt ook voor alle spelers van het eerste elftal.

Van alle overige seniorenteams (incl. 45+), wordt alleen een teamfoto gemaakt. Uiteraard horen alle trainers en leiders ook thuis op de teamfoto’s.

Wanneer worden de foto’s gemaakt?
De foto’s worden gemaakt op zaterdag 4 november en zondag 5 november. De foto’s worden genomen op de wedstrijddagen van de diverse teams. Dat betekent dat de jeugdteams en de seniorenteams die op zaterdag spelen, hun foto’s zaterdag maken, terwijl de seniorenteams die op zondag spelen, op die dag foto’s nemen.

De definitieve planning wordt opgesteld zodra het wedstrijdschema voor dat specifieke weekend beschikbaar is. We streven ernaar om de fotomomenten zo goed mogelijk te laten aansluiten op het wedstrijdprogramma. De definitieve planning willen wij op maandag 30 oktober gereed hebben.

Let op! Het is niet mogelijk om op een ander moment foto’s te laten maken, omdat voor het maken van de foto’s een professionele fotograaf wordt ingehuurd door Retrospect.

Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG)
Voor het gebruik van de foto’s voor deze actie, moet iedereen die gefotografeerd wordt een toestemmingsverklaring invullen en ondertekenen. Deze verklaring moet op de dag van de fotografie ingeleverd worden.

Toestemmingsverklaring voor spelers t/m JO16
Voor spelers t/m JO16 geldt dat de ouders of verzorgers van de spelers de toestemmingsverklaring moeten invullen. De verklaring voor ouders en verzorgers vind je in deze bijlage.

Let op! Heb je geen geldige verklaring? Dan mag je niet op de foto!

Spelers van JO19 mogen de verklaring zelf invullen. De verklaring voor JO19 en de spelers van het eerste elftal vind je hier.

Voor de spelers die alleen op een teamfoto komen, is er een gezamenlijke verklaring. Deze ligt straks klaar bij de fotoshoot.

Privacy verklaring
Wil je precies weten wat er met je foto gebeurt? Lees dan de privacy verklaring van Retrospect door.

Vragen
Heb je vragen over deze actie? Neem dan contact op met Thijs Gerritsen door het sturen van een e-mail naar info@gfcgoor.nl.

Recent Posts
X