In Nieuws extra

Vanmiddag speelde het eerste van GFC in een uitwedstrijd tegen Voorwaarts in Westerhaar-Vriezenveensewijk. Voorwaarts staat na 4 wedstrijden met 3 punten op de 11e plek en GFC staat op de 7e plaats met 6 punten.

Eerste helft

Het spel dat beide teams lieten zien in de eerste helft was niet echt om naar huis te schrijven. Er ontstaan wel wat kleine kansen over en weer, maar niet echt iets noemenswaardigs. Voorwaarts liet in de eerste helft iets beter voetbal zien dan GFC. Een kwartier voor de rust had GFC eigenlijk een penalty moeten hebben maar kreeg deze niet. Niet veel later, in de 27e minuut, kwam GFC toch op voorsprong door een eigen doelpunt van de keeper van Voorwaarts uit een corner. Dit was gelijk het hoogtepunt van de hele wedstrijd. Vlak voor rust in de 43e min werd een doelpunt Daan Zwierink afgekeurd vanwege buitenspel. Dit leek echter geen terechte beslissing.

Tweede helft
In de 56e minuut kwam Tim Wassink alleen voor keeper, maar die weet de bal met een uitstekende redding uit het doel te houden. In de daarop volgende actie gaat de kopbal van Daan Zwierink uit een corner maar net naast. Voorwaarts wordt in de 2e helft steeds beter en krijgt de nodige kansen. Toch blijft het doel aan de kant van GFC schoon. Waardoor de eindstand 0-1 blijft en de 3 punten meegaan naar Goor.

Recent Posts
X