In Algemeen

Romano Lammertink stopt met ingang van volgend seizoen als hoofdtrainer van GFC. Dit heeft hij vorige week aangegeven in een gesprek met voorzitter Henny Kranenberg.

Romano is de langstzittende trainer in de regio. Na tien jaar als hoofdtrainer van het eerste elftal van GFC vindt hij dat het tijd wordt voor andere dingen. Met pijn in z’n hart heeft Romano besloten om na dit seizoen te stoppen als hoofdtrainer. Hij is al vanaf zijn 18e trainer, waarvan de laatste 10 jaar als trainer van het eerste. En dat alles bij zijn eigen voetbalcluppie GFC in Goor.

Over zijn periode als trainer zegt hij: “Ik heb altijd met veel plezier op het veld gestaan. Met name de tijd als hoofdtrainer van het eerste, is voor mij heel speciaal.”  Romano wil dan ook alle spelers die onder zijn leiding hebben gespeeld, bedanken voor de mooie avonturen. En ook zijn assistent-trainer Roy Zendman voor alle mooie jaren die ze nu al samenwerken.

Op de vraag wat Romano na dit seizoen gaat doen, antwoord hij resoluut: “Meer tijd doorbrengen met mijn gezin. Bijvoorbeeld een weekendje weg met Manon en de kinderen. Er zijn belangrijkere dingen in het leven dan alleen voetbal. En het is nu hoog tijd om daarvan te gaan genieten. Maar eerst wil ik dit laatste seizoen bij GFC tot een mooi einde brengen.”

Een leven helemaal zonder voetbal zal wel moeilijk worden, daarom blijft Romano graag betrokken bij de club. Hij zal dan ook met enige regelmaat nog wel te vinden zijn op Sportpark Heeckeren.

Het vertrek van Romano betekent dat GFC op zoek moet naar een nieuwe hoofdtrainer voor het seizoen 2024-2025. Geïnteresseerden voor de job kunnen dit uiteraard kenbaar maken bij Henny Kranenberg (voorzitter).

Recent Posts
X