In Algemeen

Wil jij een positieve bijdrage leveren aan het junioren voetbal en je tegelijkertijd inzetten voor GFC? Dan is onze speciale avond voor startende scheidsrechters precies iets voor jou!

Scheidsrechterscursus
Op maandag 6 november en maandag 20 november organiseren de drie Goorse voetbalclubs gezamenlijk een scheidsrechterscursus. De cursus wordt op beide avonden gehouden bij voetbalvereniging Twenthe in Goor van 19.00 uur tot 21.00 uur .

Wat kun je verwachten?
Op de genoemde avonden wordt een aantrekkelijk programma aangeboden, gericht op het fluiten van juniorenteams. Je krijgt alle benodigde informatie en spelregelkennis. Zowel de theorie als praktijkvoorbeelden komen voorbij. Je leert hoe je juniorenwedstrijden deskundig en met zelfvertrouwen kunt leiden.

Voor wie is deze scheidsrechterscursus bedoeld?
De cursus is toegankelijk voor ouders, geïnteresseerden en leden van GFC die de minimumleeftijd van 16 jaar hebben. Het is een geweldige kans voor iedereen die geïnteresseerd is in het leiden van wedstrijden en passie heeft voor voetbal.

Gratis meedoen – En een certificaat van deelname!
GFC neemt de kosten van de cursus op zich! Dat betekent dat meedoen voor de betrokkenen gratis is. Na voltooiing van het programma ontvang je een certificaat van deelname.

Meld je nu aan!
Wil jij junioren scheidsrechter worden en meedoen aan onze cursus? Meld je dan snel aan bij Willem Koekkoek. Hij is telefonisch bereikbaar op 06-11361176 en per e-mail via wkoekkoek@outlook.com.

Ook kun je bij Willem terecht voor aanvullende informatie. Wij zien je aanmelding graag tegemoet.

 

Recent Posts
X