In Algemeen

Met ingang van volgend seizoen, 2024 – 2025, heeft GFC een nieuwe hoofdtrainer: Edward Wassink. Edward is 34 jaar en woonachtig in Enter met zijn vrouw en twee dochters. In het dagelijks leven is hij docent Sales, Marketing en E-Commerce aan het ROC van Twente.

Edward begon zijn trainersloopbaan als jeugdtrainer bij R.K.S.V. in Rijssen. In 2017 werd hij daar assistent-trainer van het eerste elftal. Vervolgens is Edward een aantal jaren trainer geweest van het tweede elftal van DES, gevolgd door het tweede van Vroomshoopse Boys. Daarna, in 2022, heeft hij de overstap gemaakt naar ASV ’57 in Aadorp, waar hij als hoofdtrainer aan de slag is gegaan.

Edward is een jonge, ambitieuze trainer die uitkijkt naar z’n nieuwe uitdaging.

“Ik kijk er naar uit om volgend seizoen aan de slag te gaan bij GFC. Na een aantal goede gesprekken met de TC en de spelersraad werd ik alleen maar enthousiaster. Er ligt met het oog op de doorstroming vanuit de eigen jeugd een mooie uitdaging voor de komende jaren.”

Ook GFC kijkt uit naar zijn komst en een prettige samenwerking.  “Wij zien straks vol vertrouwen het seizoen 2024 – 2025 tegemoet”, aldus Dick Jansen van de Technische Commissie van GFC.

Recent Posts
X