In Nieuws extra

GFC kan na de winterstop de draai nog niet vinden. Vandaag was het lager geklasseerde Hardenberg ‘85 de tegenstander, maar die lagere klassering was niet terug te zien op het veld.

De wedstrijd begon direct met kansen over en weer. Voor Hardenberg een goede kans in de 3e minuut, maar in de tegenaanval direct ook een kans voor GFC. Een minuut later was het wel raak voor Hardenberg, een schot van Lennart de Leeuw van grote afstand verdween onverwacht in de benedenhoek, 0-1. Daarna krijgt GFC een goede kans , maar Thijs Moormann weet het net niet te vinden. Even later weet Berend Weiden in de 12e minuut  na slecht uitverdedigen van GFC met weer een afstandsschot wederom te scoren, 0-2.

Na 20 minuten lijkt GFC weer terug te komen in de wedstrijd en scoort Jorrit Nab de 1-2. GFC krijgt daarna nog kansen op de 2-2-, maar de ruststand is uiteindelijk 1-2.

Na de rust eenzelfde beeld, Hardenberg speelt voornamelijk op de counter en GFC weet niet echt een vuist te maken. In de 58e minuut komt GFC toch redelijk onverwacht op 2-2. Finn Schreurs zet goed door en op zijn aangeven scoort Thijs Moormann de 2-2.

Daarna zijn er nog wel kansen voor GFC, maar echt lekker in de wedstrijd komen is er niet bij. Hardenberg blijft gevaarlijk met uitvallen. en in de 70e minuut is het weer raak voor de bezoekers met een afstandsschot van Berend Weiden, 1-3. GFC probeert het daarna nog wel, maar echt gevaarlijk wordt het niet. In de slotminuten  moet Bjorn Natrop met 2x geel het veld verlaten en loopt Hardenberg door 2x Berend Weiden en 1 x Rick Broek zelfs nog uit naar 2-6. Een bittere pil voor GFC dat volgende week de moeilijke uitwedstrijd tegen Bornerbroek voor de boeg heeft.

Recent Posts
X