In Nieuws extra

Helaas is het GFC niet gelukt om tegen de nummer 2 op de ranglijst, SC Lutten, 3 punten mee te nemen uit Slagharen.

Tegen alle verwachtingen in ging, de wedstrijd, als enige in 4C, wel door. Ondanks de zeker niet ideale omstandigheden begon GFC goed aan de wedstrijd en had het betere van het spel. SC Lutten vond dit ogenschijnlijk ook prima want ze speelden erg verdedigend. Edo Schnieder, Tim Wassink en Finn Schreurs kregen goede kansen maar lieten deze helaas onbenut. Daan Zwierink probeerde het van afstand maar zijn schot werd door de keeper gestopt. In de 40e minuut kreeg SC Lutten een eerste kans, maar Joren Wolthuis wist het schot uitstekend te stoppen. In de tegenaanval kreeg Tim Wassink nog een kans maar zijn schot ging over. Even later leed GFC slordig balverlies en wist Rutger van de Graaf de 1-0 op het scorebord te zetten. In de slotfase van de eerste helft kreeg Tim Wassink nog een grote kans, maar aan de ander kant moest Joren Wolthuis ook nog weer handelend optreden.

In het begin van de 2e helft weer hetzelfde spelbeeld, SC Lutten verdedigt en GFC valt aan, wat resulteert in goede kansen voor Tim Wassink en Thijs Moormann, maar helaas weer geen goals. Gaandeweg neem SC Lutten het initiatief toch over en komt via een afstandsschot op 2-0. Dit was ook de eindstand.

In de slotfase van de wedstrijd raakte een speler van SC Lutten nog ernstig geblesseerd en werd voor de zekerheid voor onderzoek overgebracht naar het ziekenhuis.

Opstelling GFC: Joren Wolthuis, Bjorn Natrop, Daan Zwierink, Twan Schreurs (Boaz Jansen), Jorn Klein Beekman (Koen Bromander), Erwin Klok, Thijs Moormann, Jorrit Nab (Cees ten Berge), Edo Schnieder, Tim Wassink, Finn Schreurs.

Als de weergoden het toelaten speelt GFC volgende week (27 januari) om 14.30 uur thuis tegen Hardenberg ’85

 

Recent Posts
X