In Algemeen

Om de voetbalvelden bij GFC in optimale conditie te houden, is veel onderhoud nodig. Met name gezien de hoeveelheid regen er de afgelopen periode is gevallen. Samen met Gildebor doen wij er alles aan om ervoor te zorgen dat de teams hier zo min mogelijk hinder van ondervinden. Daarom informeren wij jullie graag over de geplande onderhoudswerkzaamheden aan onze velden.

Veld 1 (Hoofdveld)
Startdatum onderhoud: vanaf 28 mei gaat veld 1 eruit.

Werkzaamheden: algeheel onderhoud om het veld weer in topconditie te brengen. Na de problemen die er afgelopen seizoen zijn geweest met de grasmat.

Gevolgen: dit kan betekenen dat de laatste competitiewedstrijden van dit seizoen op veld 3 gespeeld moeten worden.

Na 6 juli start het groot onderhoud. Dit houdt in dat het hoofdveld pas eind september weer bespeelbaar is.


Veld 2
Startdatum onderhoud: vanaf 3 juni gaat veld 2 eruit. Aan het veld zijn reeds onderhoudswerkzaamheden uitgevoerd. Tijdens de zomerstop wordt het onderhoud verder voortgezet.

Werkzaamheden: het veld wordt geëgaliseerd, er wordt nieuw gras gezaaid en de mat wordt opnieuw bemest, zodat het straks weer vlakker is voor optimale speelomstandigheden.

Gevolgen: tot aan de zomerstop kan het veld gebruikt worden.


Veld 3
Startdatum onderhoud: vanaf 10 juni gaat veld 3 eruit.

Werkzaamheden: algeheel onderhoud om het veld weer in topconditie te brengen.

Gevolgen: het veld is tijdens de werkzaamheden niet te gebruiken. Naar verwachting is veld 3 voor het begin van het volgende seizoen weer gereed voor gebruik.


Veld 4
Startdatum onderhoud: vanaf 23 mei gaat veld 4 eruit.

Werkzaamheden: het veld krijgt een nieuwe drainage en de kwaliteit van de grond wordt verbeterd.

Gevolgen: het veld is tijdens de werkzaamheden niet te gebruiken. Naar verwachting is veld 4 voor het begin van het volgende seizoen weer gereed voor gebruik.


Kunstgrasveld achter de tribune
Op dit moment wordt onderzocht wat de mogelijkheden zijn voor verbetering van het kunstgrasveld achter de tribune. Dit in samenspraak met de gemeente.


Vragen
We begrijpen dat deze onderhoudswerkzaamheden tijdelijke overlast met zich mee kunnen brengen. Daarom vragen we om jullie begrip. We streven naar het verbeteren van onze faciliteiten voor alle leden en teams.

Voor eventuele vragen of opmerkingen kun je contact opnemen met Reinhart Ruumpol.

Sportieve groet,

Bestuur GFC Goor

Recent Posts
X