In Algemeen

Beste spelers, speelsters, ouders en verzorgers,

Het jeugdbestuur heeft samen met de trainers en leiders hard gewerkt aan de elftalindeling voor het seizoen 2024 – 2025.  In dit bericht lees je meer over de indeling.

Voorlopige indeling
Uit ervaring weten we dat er tijdens de vakantieperiode en zelfs bij de start van het nieuwe seizoen nog wijzigingen plaatsvinden. Dit vanwege afmeldingen of aanmeldingen van nieuwe leden. De elftalindeling kun je inzien via de onderstaande links. Deze indeling kan dus nog aangepast worden.

Jeugd

Tijdens elke fase van het seizoen vindt er een overleg plaats met de trainers en leiders. Dan bekijken we of aanpassingen nodig zijn voor de spelers en elftallen.

Informatie over begeleiding, trainingsdagen en aanvangstijden van de thuiswedstrijden worden zo snel mogelijk bekend gemaakt.

JO15-1
Zoals je bij de elftalindeling kunt zien, hebben wij een uitdaging bij JO15-1 aankomend seizoen. Voor dit elftal hebben wij niet voldoende vaste spelers. Daardoor is het elftal afhankelijk van de medewerking van alle spelers, ouders en trainers van de andere junioren elftallen (JO13 t/m JO17). Wij vertrouwen op hun medewerking, zodat iedereen op wedstrijddagen kan voetballen.

Vanuit het jeugdbestuur proberen wij hierin zoveel mogelijk te ondersteunen. Spelers die af en toe willen bijspringen bij JO15-1, kunnen dit doorgeven. In de voorbereiding op volgend seizoen vindt er nog een gesprek plaats met de betrokken elftallen hierover.

Begeleiding gezocht!
Wij zijn nog steeds opzoek naar begeleiding voor verschillende elftallen. Op dit moment zoeken wij nog begeleiding voor de volgende teams:

  • MO17-1
  • MO15-1
  • JO8-1

Aanmelden
Wil je je nog aanmelden als trainer of leider? Stuur dan een e-mail naar jeugdzaken@gfcgoor.nl. Daniel Broer (pupillen), Jop Veldhoven (junioren) of Edwin Koers (meisjes) neemt dan zo snel mogelijk contact met je op.

Ben je daarnaast tussen de 12 en 30 jaar en ga je nog naar school? Kijk dan eens of de samenwerking met FC Noaber iets voor je is. Meer informatie over de samenwerking lees je in dit nieuwsbericht.

Vragen
Heb je vragen over de elftalindeling? Die kun je in eerste instantie alleen stellen per e-mail, jeugdzaken@gfcgoor.nl. Wij nemen zo snel mogelijk contact op om je vragen te beantwoorden.

Wij kijken uit naar een mooi en sportief seizoen. Voor nu wensen wij iedereen een fijne vakantie!

Met sportieve groet,

Jeugdbestuur

 

 

Recent Posts
X