In Homepage

GFC gaat vanaf aankomend seizoen een samenwerking aan met FC Noaber. FC Noaber ondersteunt jongeren die vrijwilligerswerk willen doen bij een sportvereniging. Ook biedt FC Noaber verschillende trainingen aan, waardoor jongeren zich verder kunnen ontwikkelen.

Doel samenwerking
GFC gaat de samenwerking met FC Noaber aan om binnen de vereniging vrijwilligerswerk onder de eigen jeugd te stimuleren. Het kan gaan vrijwilligerswerk als leider, trainer, scheidsrechter of iets anders wat je leuk vindt om te doen.

De Noaberdeal
De Noaberdeal is een project die ondersteund wordt door de overheid. Jongeren die vrijwilligerswerk doen, krijgen in ruil voor hun inzet een vergoeding. Ook kunnen ze een training volgen voor hun eigen ontwikkeling. Het project is gericht op jongeren die nog naar school gaan in de leeftijd van 12 tot en met 30 jaar.

Win-win
Door de samenwerking aan te gaan, ontstaat er een win-win situatie. De vrijwilliger kan doen wat hij of zij leuk vindt en wordt daar ook nog eens voor beloond. Als voetbalvereniging proberen we zo een deel van het vrijwilligerstekort op deze manier op te lossen.

Aanmelden
Lijkt het je leuk om deel te nemen aan de Noaberdeal? En wil je iets extra’s doen bij GFC? Meld je dan snel bij je eigen leider of trainer.

Vragen
Check de bijgaande poster voor meer informatie! Heb je nog een andere vraag? Stel die aan je leider of trainer.

Poster Noaberdeal

 

 

Recent Posts
X