In Algemeen

Romano Lammertink verlengt zijn contract als hoofdtrainer bij GFC. Het bestuur en de hoofdtrainer zijn onlangs overeengekomen het contract met nog een seizoen te verlengen. Dit betekent dat Romano aanblijft als trainer van het eerste elftal in het seizoen 2022 – 2023. Romano ondertekende afgelopen donderdag officieel zijn nieuwe contract.

Romano tekent voor het negende jaar op rij zijn contract bij de hoofdmacht van GFC. De samenwerking verloopt na al die jaren nog steeds naar wens. Op de vraag of er nog voldoende uitdaging is bij GFC antwoorde Lammertink: “Het eerste elftal van GFC bestaat uit een goede mix van jong en oud.  Enkele jonge spelers hebben ook dit jaar weer de aansluiting gevonden. Het is belangrijk dat er elk jaar jonge jongens doorstromen om de groep gretig en enthousiast houden. Dat is elk seizoen weer een pittige uitdaging.

Onze doelstelling is om aan het einde van het seizoen bovenaan de ranglijst te eindigen en te promoveren naar de derde klasse. Kampioen worden is een uitdagende ambitie waarvoor geldt ‘No Guts, No Glory’.”

GFC speelt op dit moment in de vierde klasse-F op zaterdag. GFC staat op de vijfde positie in ranglijst met vijf punten achterstand op de koploper Juventa ’12 uit Wierden. De eerstvolgende competitiewedstrijd staat vooralsnog gepland op zaterdag 19 februari uit tegen MVV ’69 in Hellendoorn. De eerste thuiswedstrijd wordt gespeeld op zaterdag 29 februari. Om 14.30 uur wordt er afgetrapt op sportpark Heeckeren.

Namens het bestuur van GFC wensen wij Romano veel succes!

 

Recent Posts
X