Adresgegevens:
Sportpark Heeckeren
Mossendam 4 (geen postadres)
7471 SJ Goor
Telefoon: (0547) – 27 31 81
KvK 40073496

Correspondentieadres:
Henk Rustenhoven (secretaris)
Gossinkweide 10
7471 ML Goor
E-mail: info@gfcgoor.nl

Clubtenue GFC:
Shirt: rood-zwart vertikaal gestreept.
Broek: wit.
Sokken: rood-zwart horizontaal gestreept.

Alle elftallen/teams van GFC spelen in uniforme kleding. Deze uniformiteit is formeel in de Algemene Ledenvergadering vastgelegd. Van oudsher zijn de clubkleuren rood-zwart. In 1907 werd er gespeeld in een wit shirt met een rood-zwarte streep. De broek was aanvankelijk zwart, zo ook de sokken.

In de jaren ’70 kreeg GFC zijn vaste tenue. Een rood – zwart gestreept shirt, een witte broek en rood – zwart gestreepte sokken. In 1982, bij de viering van het 75-jarig bestaan, werd GFC wapendrager van de toenmalige gemeente Goor. Sindsdien is het Goorse gemeentewapen terug te vinden op het shirt/broek.

GFC speelde zijn eerste wedstrijden op een veldje aan de Haardijk, aan de rand van Goor. Later verhuisde men naar een veld onder aan de Herikerberg bij de Waag’nmaker. In 1924 kon men verder op de Höfte, een weide in het centrum van Goor. Het veld was en is nog steeds bekend onder de naam Schoolfeest weide. De Horst, aan de Deldenseweg, was de volgende locatie vanaf 1932. Hier had GFC de beschikking over twee velden. Bovendien werd hier ook in 1932 een houten tribune gebouwd, naar Engels voorbeeld. Jarenlang sierde een tribune, de trots van GFC, het sportpark aan de Deldenseweg maar eind jaren ’70 ging het monument aan verval ten onder.

In 1974 verhuisde GFC naar de huidige locatie, het Sportpark Heeckeren aan de Mossendam. GFC beschikt daar over vier velden een klein oefenveldje met kunstgras en een grotere kunstgras oefenhoek waarop getraind kan worden.

Langs het hoofdveld staat een tribune met 240 zitplaatsen. Deze werd in 1998 gebouwd en aangeboden door de Supportersvereniging van GFC.
Verder beschikt GFC o.a. over zes kleedkamers, een sfeervol clubgebouw (d’ Olde Goorsche), een bestuurskamer, commissiekamer, computerruimte, archief, een terras voor en achter het clubgebouw, een kinderspeelplaats, en  twee kunstgras velden (geen volledig speelveld). Aan het sportpark grenst een grote parkeerplaats voor circa 130 auto’s.

GFC kent sportieve buren. Naast het GFC complex ligt een sporthal met squashbanen, een tenniscomplex met binnen en buitenbanen, vier Jeu de Boules banen en een fitnesscentrum. In 2008 is er een kinderboerderij gerealiseerd naast het vierde veld.

Contactgegevens
De contactgegevens van bestuursleden, contactpersonen en de gegevens van overige commissies vind je op onze contactpagina.

X