In Algemeen

Het einde van het jubileumjaar van de Supportersvereniging G.F.C. is in zicht. We hebben leuke activiteiten gehad, maar er zijn er helaas ook een aantal afgelast. Daarnaast hebben we G.F.C. een mooie televisie, een nieuwe geluidsinstallatie en de drie fotolijsten die in de kantine hangen, kunnen aanbieden.

Spetterend feest
Voor leden van de supportersvereniging gaan we het jubileumjaar afsluiten met een spetterend feest op zaterdag 21 mei. Vanaf 20.00 uur is de feesttent op veld 3 geopend. De toegang, hapjes en drankjes zijn gratis, maar een vrijwillige bijdrage wordt zeer op prijs gesteld. De muziek wordt verzorgd door een band, die op het school- en volksfeest zijn sporen ruimschoots heeft verdiend. Daarnaast draait er een DJ die tot in de discotheken op Ibiza zijn plaatjes heeft gedraaid. Met de sfeer lijkt het dus wel goed te zitten.

Overnachten in eigen festivaltent
Na het feest bieden we jullie de mogelijkheid om op het G.F.C.-veld (veld 3) te blijven overnachten in een eigen festivaltentje. Dus geen party-, bungalow- of legertenten. De tenten kunnen zaterdag 21 mei tussen 14.00 en 19.00 uur worden opgezet.

Naast een verrassing wordt zondagmorgen aan de festivalgangers een ontbijtje aangeboden. Het tentje moet zondag voor 14.00 uur weer verwijderd zijn.

Aanmelden bij overnachten
Om voldoende inkopen te doen voor onder andere het ontbijt, vragen we de leden die blijven overnachten zich aan te melden door het sturen van een e-mail aan supporters@gfcgoor.nl of via een bericht aan Frits Toren, 06-53814729.

We hebben jullie als supporter nodig om het jubileumjaar op een mooie manier uit te zwaaien. Dus kom zaterdag 21 mei naar de Feesttent!


Supportersvereniging GFC

Recent Posts
X