In Nieuws extra

Voorafgaand aan de wedstrijd tegen SVV ’56 (Sibculo) mocht GFC nog hopen op deelname aan de nacompetitie, al was de kans wel klein. Allereerst moest er zelf gewonnen worden en verder moesten Juventa en Daarlerveen winnen. SV Rijssen moest vooral niet winnen. Helaas mocht het niet zo zijn.

Zelf wist GFC echter wel ruim te winnen van SVV ’56. In het begin kreeg SVV wat kansjes, maar gaande weg de eerste helft kreeg GFC overwicht wat in de 20e minuut resulteerde in de 0-1 door Edo Schnieder en een minuut later was het al 0-2 door Olaf Schnieder. Daarna kwam er nog een kans voor SVV maar deze werd simpel onschadelijk gemaakt door Rik Meijer. Vlak voor rust pakt de keeper een inzet van Tim Wassink, maar Olaf Siegers weet in de rebound de 0-3 op het scorebord te zetten, dit is ook de ruststand.

Na de rust begint GFC weer goed en wordt in de 2e minuut een doelpunt onterecht afgekeurd wegens buitenspel op aangeven van de grensrechter van SVV, De beste man had wel vaker problemen met deze spelregel…toch werd de score al vrij snel opgevoerd tot 0-5 door doelpunt van Thijs Moormann. Direct daarna red Rik goed bij een aanval van SVV en uit zijn pass weet Tim Wassink in de tegenaanval 0-6 te scoren. Even later verkijkt Rik zich op een hoge bal en scoort SVV de 1-6. In het slotstuk zetten Collin Mensink (2x) en Tim Wassink met fraaie treffers de eindstand op 1-9.

Ondanks deze uitslag helaas dus geen nacompetitie.