In Nieuws extra

GFC is tegen koploper FC RDC helaas niet verder gekomen dan een 3-3 gelijkspel. GFC begint redelijk aan de wedstrijd maar RDC neemt gaandeweg het initiatief over, voornamelijk omdat GFC dit ook toelaat. Toch is GFC het gevaarlijkst, eerst mist Olaf  Siegers nog vrij voor de keeper, maar even later kopt Thijs Moormann fraai raak uit een hoekschop.

In de 38e minuut scoort RDC bijna na een fout in de verdediging en een minuut later moet Rick in actie komen op een vrije trap van RDC. Weer een minuut later is het dan toch raak, RDC krijgt een penalty en weet die te verzilveren, 1-1. Na rust eenzelfde beeld, RDC heeft een overwicht en al na 5 minuten komt de 2-1 op het scorebord. Even later een goede schietkans voor Olaf, maar hij schiet helaas over. Halfweg de 2e helft krijgt Olaf wederom een kans maar weet niet te scoren, in de rebound doet Erwin Klok dat wel, 2-2. Even later krijgt GFC een penalty omdat de keeper Olaf ten val brengt, Tim schiet feilloos binnen, 2-3.

Waar wij langs de kant al stilletjes hopen op een overwinning gaat het 2 minuten voor tijd helaas toch mis. Rick verwerkt een voorzet niet goed waardoor de bal voor de voeten van de spits van RDC valt, hij mist niet en scoort de 3-3. Daarna krijgt Olaf nog een kop kans, maar het blijft 3-3- Qua spel had RDC wellicht recht op de punten, maar gezien de kansen die GFC heeft gehad zat er voor GFC zeker meer in.