In Algemeen

Een krappe 100 sponsoren en leden van de Club van 100, waren dinsdagavond aanwezig in het clubgebouw op uitnodiging van de sponsorcommissie. Dit keer waren de beide technisch directeuren van FC Twente, Jan Streuer en Heracles Almelo, Nico Jan Hoogma, uitgenodigd. Na de inleiding door Duco Hoek, voorzitter van de sponsorcommissie van GFC, nam Paul Schabbink het woord over als interviewer van de avond.

Alles kwam voorbij zoals, de samenwerking tussen de beide clubs, maar ook de gezonde rivaliteit, de VAR, supportersgeweld, sportiviteit op de velden, transfernieuws, en de samenwerking met b.v. amateurclubs in de regio. Het werd een boeiende, interactieve avond met de laatste nieuwtjes van de club.
Rond 22.00 uur werden de beide heren en Paul Schabbink bedankt door Duco Hoek en konden de aanwezigen nog gezellig napraten over een mooie en informatieve avond.

Recent Posts
X