In Algemeen

Op zondag 20 november begint het WK in Qatar. Het Nederlands elftal trapt op 21 november af voor de eerste poulewedstrijd. Daarom organiseert de Supportersvereniging van GFC een online WK-poule. 

Wil je meedoen?
Via deze link kun je eenvoudig een account aanmaken en meedoen. Vul je uitslagen uiterlijk  zondag voor 17.00 uur in. Je kunt de uitslagen tot de achtste finales invullen. Overige uitslagen kun je pas later invullen, maar uiterlijk op 3 december voor 16.00 uur.

WK-poule
De WK-poule is bedoeld voor het gehele toernooi. Je moet dus de uitslagen van alle wedstrijden invullen. Let op! De uitslagen kun je maar één invullen. Je kunt ze dus niet op een later moment aanpassen. De inschrijving wordt op zondag 20 november 2022 om 16.45 uur gesloten.

Doe mee en win één van de leuke prijzen. De winnaars maken we bekend na de finale van het WK op 18 december en na afloop van het Appelflappentoernooi, dat op dezelfde dag plaatsvindt. De bekendmaking vindt plaats in de kantine van sporthal De Mossendam. Deelname aan de online WK-poule is GRATIS.

Wedstrijden Nederlands elftal
De wedstrijden van het Nederlands elftal zijn te zien in de kantine van ons clubhuis d’ Olde Goorsche. De kantine is een half uur voor aanvang van de wedstrijden open. Om de nodige spanning toe te voegen, kun je een aantal extra voorspellingen doen op deze wedstrijden. Waarmee ook weer leuke prijzen te winnen zijn. Voor de deelname aan deze extra voorspellingen vragen wij een bijdrage van € 2,50. Deze bijdrage gebruiken we om de prijzenpot te vullen.

Uiteraard zorgen wij ook voor een hapje bij de borrel. De borrels zijn vanzelfsprekend voor eigen rekening!

Speeldata

  • Maandag 21 november 17.00 uur,  Senegal – Nederland (kantine open 16.30 uur)
  • Vrijdag 25 november 17.00 uur, Nederland – Ecuador (kantine open 16.30 uur)
  • Dinsdag 29 november 16.00 uur, Qatar- Nederland (kantine open 15.30 uur)

Noteer de bovenstaande data in je agenda en kom op tijd voor de beste plaatsen!

Supportersvereniging GFC

 

Recent Posts
X