In Nieuws extra

Vanmiddag stond de eerste uitwedstrijd van dit jaar op het programma. De tegenstander Koninklijke UD uit Deventer is de tegenstander en staat op een 10e plek op de ranglijst.

Eerste helft
GFC gaat goed van start. Het speelt aanvallend voetbal en al na 5 minuten spelen is het Thijs Moormann die trefzeker is: 0-1. GFC blijft goed voetballen. Hieruit ontstaan een aantal kleine kansen voor Olaf Siegers en Tim Wassink. Maar GFC weet de voorsprong in de eerste helft niet verder uit te breiden. Dat GFC tot aan de rust de nul achterin houdt, is ook te danken aan de keeper Thijs Haanepen die een goede wedstrijd keept.

Tweede helft
In de rust wordt Koen Bromander vervangen door Björn Natrop. GFC zet in het begin van de tweede druk. Dit resulteert na 10 minuten spelen in de 0-3. Doelpuntenmaker is Tim Wassink. GFC is gebrand op de winst en zet door. Twee minuten na de 0-2 scoort Finn Schreurs op aangeven van Daan Zwierink de 0-3. Een comfortabele stand met nog een half uur te spelen en de punten mee naar Goor te nemen. Door nog een geweldige redding van de keeper Thijs Haanepen, weet GFC ook nog eens de nul te houden.

Met de winst op Koninklijke UD stijgt GFC één plekje op de ranglijst naar de 4e plek. Doordat Harfsen, de tegenstander van vorige week, verloor van koploper Helios. De jacht op de eerste drie kan geopend worden.

 

 

 

 

Recent Posts
X