In Algemeen

Ook dit jaar organiseert de activiteitencommissie weer het jaarlijkse Meikamp van donderdag 4 mei t/m zondag 7 mei. De locatie van dit spektakelstuk voor de jongste leden is kampeerboerderij De Langenberg in Rijssen.

Meikamp
Iedere dag worden er leuke activiteiten georganiseerd op het speelveld bij de kampeerboerderij en in de omliggende bossen. Daarnaast wordt er iedere avond gevoetbald in een 4 tegen 4 toernooi. De laatste avond wordt traditiegetrouw afgesloten met een doldwaze bonte avond. Dit wil je niet missen!

Welke elftallen mogen mee?
Meikamp organiseren wij voor de jongste leden van GFC. Alle jongens en meisjes t/m O14 en MO15 nodigen wij daarom van harte uit om mee te gaan. Meer informatie en een inschrijfformulier ontvang je aankomende week van jouw eigen trainer of leider.

Wij hebben er zin in! Jullie ook?

Activiteitencommissie B.e.R.T.

Recent Posts
X