In Algemeen

Op zaterdag 29 april a.s. spelen GFC zaterdag 1, 2 & 3 een thuiswedstrijd. Daarnaast is GFC 1 nog in de race voor de derde periodetitel. Bij winst veroveren ze de tweede plaats op de ranglijst achter Helios uit Deventer, die met 54 punten uit 20 wedstrijden al kampioen is.

Extra activiteiten
Om deze zaterdag wat extra kleur te geven, heeft GFC een aantal extra activiteiten in petto. Vanaf 17.00 uur draait DJ Sem in ons clubhuis ‘d Olde Goorsche en vanaf 20.00 uur zal feestzanger Tom Linders de kantine op z’n kop zetten.

Programma
Om 13.00 uur trapt GFC 2 af tegen SVZW. GFC 3 trapt af om 14.00 uur tegen Achilles Enschede en tot slot om 14.30 uur GFC 1 tegen Sportclub Deventer. De afterparty start na het laatste fluitsignaal van het eerste elftal.

Wij nodigen graag iedereen uit om zaterdag naar Sportpark Heeckeren te komen. Om alle elftallen te supporten en er samen een mooie dag van te maken.

 

 

 

 

 

 

Recent Posts
X