In Homepage

Bij GFC zijn we het jaar goed begonnen! In een volle kantine gaf voorzitter Henny Kranenberg om 11.00 uur de officiële aftrap voor de nieuwjaarsreceptie. Na het welkom heten van de ereleden en de genodigden was er een korte terugblik op 2023. Daarna werd al snel het glas geheven op het komende jaar!

Zoals gebruikelijk wist de voorzitter van de supportersvereniging, Gerben Kappert, weer wat leuke anekdotes te vertellen over het afgelopen jaar waarin één van de GFC-leden de hoofdrol speelt. Deze uitverkorenen werden dan ook beloond met een mooi lijstje!

Tot slot werd de GFC’er van het jaar bekend gemaakt. Dit jaar is dat niemand minder dan Gerrit Alink. Uit Enter, dat dan weer wel 😉 Gerrit is al sinds mensenheugenis betrokken bij GFC. Het liefst maakt hij verslagen en heeft hij contact met de media. Maar ook voor andere klusjes binnen de club draait hij z’n hand niet om. Als Gerrit zich ergens in vastbijt dan laat hij niet meer los en zit er bovenop.

Gerrit, deze eretitel heb je dik en dwars verdiend! Ook langs deze weg nogmaals van harte gefeliciteerd!

Recent Posts
X