In Algemeen

Van de stichting Hart van Goor ontvingen wij een verzoek om een oproep te doen voor het werven van Burger Hulp Verleners. Omdat wij de noodzaak van deze oproep ondersteunen, werken wij hier als voetbalvereniging graag aan mee.

Wat doet de stichting Hart van Goor
De stichting Hart voor Goor zet zich in voor hulp bij een hartstilstand door het inzetten van Burger Hulp Verlening. In Goor krijgen ca 12 mensen per jaar een hartstilstand. Snel handelen bij een hartstilstand kan het verschil maken tussen leven en dood. Daarom is het belangrijk dat zoveel mogelijk mensen zich aan melden als Burger Hulp Verlener.

Oproep
Op dit moment zijn er te weinig Burger Hulp Verleners in Goor die geregistreerd staan bij Hartslagnu.nl. Deze organisatie die zorgt voor een noodoproep bij een hartincident. De kans op een hartstilstand is het grootst in en rondom het huis. Daarnaast is de kans het grootst bij het sporten.  Hart voor Goor streeft naar een optimale inzet van Burger Hulp Verleners. En daarvoor zijn natuurlijk vrijwilligers nodig.

Cursus Hulpverlener
Wil jij de stichting Hart van Goor helpen, een cursus Hulpverlener volgen en je registreren bij Hartslagnu.nl? Meld je dan aan via de website van Hart van Goor. Ook staat hier uitgebreide informatie over de stichting en wanneer de volgende cursussen gepland zijn.

Kosten
Stichting Hart van Goor biedt een cursus aan voor € 35,00 per persoon. Deze cursus wordt meestal vergoed door je zorgverzekering. Is dit niet het geval? Dan kan de stichting mogelijk de kosten vergoeden als je je na de cursus inschrijft bij Hartslagnu.nl.

De stichting organiseert ook herhalingscursussen zodat je helemaal up-to-date blijft.

Vragen
Heb je vragen over stichting Hart van Goor of over het volgen van een cursus? Neem dan rechtstreeks contact op door het sturen van een e-mail aan hartvoorgoor@gmail.com.

 

Namens de stichting Hart van Goor

Recent Posts
X