In Algemeen

Op vrijdag 12 april a.s. organiseert de Supportersvereniging een bier- en whiskyproeverij in ons clubhuis ‘d Olde Goorsche.

Bier- en whiskeyproeverij
De proeverij start om 19.30 uur. Martin Hammer geeft deze avond een extra tintje, door het vertellen van het achterliggende verhaal bij de uitgifte van de verschillende soorten Whisky.  Uiteraard zorgt de Supportersvereniging voor een hapje en een drankje.
Aanmelden verplicht
Let op! Vooraf inschrijven is verplicht gezien de kosten die door de Supportersvereniging gemaakt moeten worden. In de onderstaande afbeelding vind je de uitnodiging van de Supportersvereniging. Via de link kunt je je aanmelden. Betalen kan via de QR code in de uitnodiging.
Vragen
Heb je vragen hierover? Stuur dan een e-mail naar supporters@gfcgoor.nl

Supportersvereniging GFC

 

Recent Posts
X