In Homepage

In de Meivakantie organiseert de activiteitencommissie weer het traditionele Meikamp voor de jeugd t/m JO14. Dit jaar vindt het jaarlijkse spektakelstuk plaats van donderdag 2 mei t/m zondag 5 mei. Samen met onze enthousiaste leiders en vrijwilligers brengen we dit jaar een bezoek aan Beusink Recreatie in Lievelde.

Meikamp
Iedere dag worden er leuke activiteiten georganiseerd op het speelveld bij de kampeerboerderij en in de omliggende bossen. Daarnaast wordt er iedere avond gevoetbald in een 4 tegen 4 toernooi. De laatste avond wordt traditiegetrouw afgesloten met een doldwaze bonte avond. Dit wil je niet missen!

Welke elftallen mogen mee?
Meikamp organiseren wij voor jeugdleden van GFC. Concreet zijn dit alle jongens en meisjes elftallen t/m JO14.

Ook aan de Ukken is gedacht. Net als vorig jaar nodigen wij alle Ukken uit om 1 dag aanwezig te zijn. Dit zal zijn op zaterdag 4 mei. De Ukken hebben al aanvullende informatie ontvangen via hun leider.

Kosten
De kosten voor dit vierdaagse kamp bedragen € 60,00 per persoon. Voor iedere volgende deelnemer uit hetzelfde gezin betaal je  € 50,00.

Aan de Ukken die op zaterdag 4 mei komen, vragen we een bijdrage van € 10,00 per persoon. Dit bedrag kan op de dag zelf betaald worden bij Niek Scholte in ’t Hoff.

Aanmelden
Wil je je nog aanmelden voor het Meikamp? Dit kan nog tot zaterdag 30 maart a.s. Via je leider heb je aanvullende informatie ontvangen. Onderaan de brief zit een aanmeldingsstrook die je samen met het geld kunt inleveren bij je leider.

Vragen
Heb je vragen? Neem dan contact op met Niek Scholte in ’t Hoff via telefoonnummer 06-83599314.

Wij hebben er zin in! Jullie ook?

Activiteitencommissie B.e.R.T.

Recent Posts
X