In Nieuws extra

GFC heeft afgelopen zaterdag de punten niet mee kunnen nemen naar Goor. Bruchterveld was met name in het tweede bedrijf slagvaardiger dan GFC.

Daan Zwierink bracht GFC in de 5de minuut op voorsprong met een fraai schot vanaf de zestienmeterlijn.
De Rood-Zwarten konden niet lang genieten van de voorsprong. In de 16de minuut kreeg Bruchterveldspeler Maxim Muusse met een beetje geluk nog net een teen tegen de bal waarmee hij de 1-1 op het scorebord zette. Niet veel later liet Tim Wassink een mooie kans aan zich voorbij gaan, waarna Bruchterveld het initiatief naar zich toe trok. Dat resulteerde in de 30ste minuut in een doelpunt van Julian Smit die weinig effectief verdedigen van GFC afstrafte en de 2-1 op zijn naam zette.

Na rust was het direct raak voor Bruchterveld, maar het doelpunt werd terecht afgekeurd wegens buitenspel. Even later moest Thijs Moormann geblesseerd het veld verlaten. Thijs werd vervangen door Daan Zweers. Met een paar omzettingen in het team trachtte trainer Romano Lammertink aanvallender te kunnen spelen, maar het was opnieuw Bruchterveld speler Julian Smit die onhoudbaar, voor de goed keepende Joren Wolthuis, raak schoot, 3-1. GFC speelde veel de lange bal op Tim Wassink, Fynn Schreurs en Daan Zweers, maar de stugge verdediging van de gastheren gaf weinig kansen weg. Daan Zwierink was nog het dichtst bij een doelpunt. Helaas kopte hij net naast uit een goede hoekschop van Erwin Klok. In de laatste minuut bepaalde Milan Eggengoor de eindstand op 4-1.

Zaterdag 20 april a.s. speelt GFC thuis tegen Daarle en dan zullen er wel punten moeten worden gepakt!